Tur beskrivelse

Gå tur på Østerbrogåtur østerbro

Vi 12 hunde og 2 udenhund.

Turen den 7 marts gik fra Hørsholm kirke var en super god tur vi var 13 hunde og 12 gå gænger og vejret var super flot ,og turen var godt til rette lagt , vi var lidt ind i gågaden og derefter ud i et dejligt skovområde , vi gik 7 km på lidt over 2 timer . Der var en ny hund med som ikke kunne lide andre hunde, vi så alle dens tænder som var flotte hvide, og sikken den kunne sige vov hele tiden, men efter en lille kilometer så tavs den ,og da vi var ved at være færdigt med turen så gik den roligt ved siden af de andre hunde, så gå gænger var meget tilfreds og ville gøre det igen , det var super flot. Det var en god tur.

Tur Hørsholm

Turen den 14 marts fra Holte station var super godt planlagt, vi var 14 gå gænger og 10 hunde af forskellige racer, og vejret var fint vi gik 7,2 km på lidt over 2 Timer, der var kun et sted på turen der var ret vådt, men det var en nydelse at se de områder som var blevet ny anlagt .

Holte kort (2)

Turen den 21 marts var en kold tur, og der var 14 gå gænger og 13 hunde af forskellige racer der var meget blæst men tørvejr, en god og frisk tur.

Turen fra Nærum den 28 marts, var en god tur, turen adresse sagde mig ikke noget , men det var dejlig tur, efter vi havde forladt byen, så var vi ude i natur områder med åben marker og skov, og sikken en fugle fløjt der er der,og kigge man på træerne så kunne man se de flotte grønne skud som var klar til at vise deres grønne farver. vi 19 gå gænger og 17 hunde af forskellige racer vi gik 7 km på 2,5 timer.Her er kort over turen.

Så var der en dejlig gåtur i hund og motion 2 påskedag vi var 26 hunde og det foregik i Dyrhaven vi gik 8.2 km på 3 timer, det var en dejlig tur, og se skoven og de grønne knopper på trærene og små frøer der oppe  ved vandkanten af en sø, og kronhjort og dådyr som holdt sig i lang afstand fra de hunde som gik, og der var mange mennesker og heste vognene var alle optaget med folk der skulle ud og nyde naturen.Og efter turen vi kaffe og dejligt hjemme bagt kringle og kager og der var rigeligt,og det kostede kun 15 kr. så en stor tak til kaffe søstrene og bager mesterne for .gode kager. så tak fra os alle på turen

IMG_2952

Gåtur i Egedal
Gåtur om Damhus søen
Gå tur på Østerbro
Gå tur i Holte
Gå tur Hørsholm